Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk

UL-Team vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Een van onze kernwaarden is betrokkenheid. We zijn graag betrokken bij onze samenleving. Middels onze  opleidingen en  trainingen streven wij erna het beste in mensen naar boven te halen. Ook bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit uit zich in de samenwerking met verschillende organisaties:

OosterpoortOosterpoort
Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan gezinnen, kinderen en jongeren, die het moeilijk hebben. Zo helpen ze onder andere jongeren aan het opbouwen van een toekomst. Bijvoorbeeld door een baan in de schoonmaaksector.
UL-Team vindt dit een mooi project en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Niet in de vorm van een cheque, maar door het concreet opleiden van jongeren. Een trainer van UL-Team gaat in de herfstvakantie van 2016  8 meiden en 5 jongens in de leeftijd van 16 tot  19 jaar trainen voor de basisopleiding algemene schoonmaak. Uiteraard gaan deze  jongeren  ook het RAS examen doen.
We houden u op de hoogte van hun successen!

BIGA logo 400x400Biga Groep
Biga is een sociaal werkbedrijf in midden Nederland. Zij begeleiden voor vijf gemeenten  medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Een deel van onze lesboeken worden door medewerkers van de Biga drukkerij gedrukt.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Een aanrader!  

ibn facilitairIBN Facilitair
IBN biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. UL-Team werkt al een paar jaar met de trainers van IBN samen. Jaarlijks krijgen de trainers van IBN Facilitair een train-de-trainer van UL-Team aangeboden.
Daarnaast maken wij graag gebruik van de vergadermogelijkheden in Uden, voor bijvoorbeeld onze trainersbijeenkomst. Mooi vergaderzalen met prima catering!

Interesse?

Om deze cursus te reserveren bel nu:

0345 544816


of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Meld u nu aan!
Volg-ons-op-Linkedin-button